CONSULTATIO PRIMO d.o.o. se bavi pružanjem usluga iz područja  financija i managementa. Individualni pristup svakom našem poslovnom partneru, u pružanju usluga vođenja poslovnih knjiga, računovodstva i managementa, kao i pružanje usluga financijskog outsourcinga je ono po čemu nas možete prepoznati.

 

Želimo s Vama biti dio Vašeg uspjeha, razvoja i rasta.

 

Uporabom najsuvremenijih financijskih i managerskih alata prezentirat ćemo Vaše poslovanje na vrlo jednostavan i razumljiv način, a dobivene i usvojene rezultate analiza možete vrlo lako primjeniti u poslovanju.

 

Vjerujemo da naše dvadesetogodišnje iskustvo i stečeno znanje u financijskom managementu i računovodstvu, povezano s Vašim iskustvom i znanjem o Vašem poslovanju, može biti jedinstvena sinergija koja je potrebna za Vaš siguran razvoj.

 

Želimo Vam uspješno pretraživanje naših stranica te da pronađete ono što Vam je potrebno.

Edukacija

– Završena edukacija za poreznog savjetnika

– Certifikat / Stručno usavršavanje za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova (HZRiF, IFAC)

– FP Rating® / Model za procjenu kreditne sposobnosti pravnih osoba, EFST

– System Oriented Management / Managing organization, Leading People, Malik Management Zentrum, St. Gallen

– Certificate Pro*Bank / Total Bank Management in the Euro Market, Sales Management, Risk Management, Finance Trainer International Wien, Poreč

– Priprema i ocjena investicijskih projekata / FOIP, FOIP d.o.o., Brijuni

– Primijenjeni marketing i istraživanje tržišta / Udruga poslovnih savjetnika, Split

– Benchmarking konferencija / Udruga poslovnih savjetnika, Zagreb

– Istraživanje o turizmu i prehrambenim proizvodima / Udruga poslovnih savjetnika, Split

– Tržišni potencijal konzultantskih usluga u malom gospodarstvu / GTZ GmbH i CEPOS Split, Split

Referentni poslovi

U našem računovodstvu pružamo usluge računovodstva i računovodstvenog savjetovanja klijentima raznih djelatnosti, ugostiteljskih – caffe bar i restoran, IT usluga, turističkih, trgovačkih i zdravstvenih.

 

Izradili smo preko 100 različitih poslovnih planova i investicijskih projekata za razna društva i obrtnike. Neke od djelatnosti iz investicija su: apartmanski turizam, nautički turizam – cruiser, hotel, pekarstvo, prerada i sušionica mesa – pršutana, maslinarstvo, financijske usluge, te mnoge druge djelatnosti.

 

Neke od investicija su financirane direktno putem poslovnih banaka, dok su neke financirane uz podršku HBOR-a, agencije HAMAG-BICRO, te uz potporu regionalnih jedinica samouprave kao što je Splitsko-dalmatinska županija koja subvencionira kamatne stope za investitore sa područja SDŽ u suradnji s poslovnim bankama potpisnicama sporazuma.

KONTAKT PODACI

Velebitska 110, Split 21000, Hrvatska

e-mail: consultatio@consultatio-primo.com
tel./fax.: +385 21 782 672